Neodisher LaboClean FLA

Алкален детергент, течен концентрат. Не содржи:

  • -сурфактанти
  • -активен хлор

Универзална примена за машинско репроцесирање на лабораториско стакло, со одлични перформанси на чистење. Одлично ги отсранува остатоците од маркери на лабораториското стакло, успешно ги остранува сите други остатоци.