Високи перформанси за почисти простории
Специјализирани решенија за чистење Инженерирани во Германија
Hydroflex е водечки снабдувач и производител на системи за чистење чисти простории. Нашите специјализирани решенија за производи за рачно чистење и дезинфекција помагаат да се контролираат и елиминираат честичките и бактериите во чисти простории секој ден – во над 40 земји во светот. Под нашите познати брендови на производи PurMop® и PurWipe® развиваме и дистрибуираме сертифицирани системи за бришење и марамчиња за сите апликации во чисти и контролирани средини. Благодарение на нашите тековни иновации и развој на производи, јасниот фокус на сеопфатна услуга и нашиот сертифициран систем за управување со квалитет, реномирани компании од индустрии како што се фармацевтска, медицински уреди, микроелектроника, оптика и многу други се потпираат на нас. Со нашата светска дистрибутивна мрежа, воспоставени производствени локации и стручно знаење за хигиена во чистотата, ние сме подготвени да ве поддржиме.

Откријте ги нашите решенија за производи!